Εγκαταστάσεις
Το τυροκομείο της ΤΕΜΠΗ, βρίσκεται στο 2ο χλμ. Μακρυχωρίου – Παραποτάμου, σε μία έκταση 12,000 τ.μ.
Η παραγωγική δυνατότητα της μονάδας είναι 5.000 lt/hr, τόσο στο τμήμα των τυριών όσο και στο τμήμα των γαλακτοκομικών.
Η πρώτη ύλη μεταφέρεται καθημερινά από ιδιόκτητα φορτηγά-βυτιοφόρα.
Το τυρί παρασκευάζεται με τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές τεχνολογικές προδιαγραφές.
Τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και ελέγχου σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, χρησιμοποιώντας σταθερή ποιότητα και προσεγμένα υλικά.
Η εμφιάλωση του γάλακτος γίνεται αυτόματα, με ακρίβεια και καθημερινή απολύμανση των μηχανών.
Η διανομή των τελικών προϊόντων γίνεται καθημερινά από εξειδικευμένους πωλητές με ιδιόκτητα ψυγεία.