Άνθρωποι

Άνθρωποι

Τάχας Θεόδωρος

Ίδρυσε την εταιρεία Αφοί Ν. Τάχα το 1968, με κύριο στόχο την παραγωγή τυριού ΦΕΤΑ π.ο.π. υψηλής ποιότητας. Έπειτα από 33 χρόνια στον έλεγχο και τη διαχείριση της εταιρείας και δημιουργώντας παράλληλα ένα από τα πρώτα καταστήματα λιανικής αγοράς τυριών στο κέντρο της Λάρισας, αποφάσισε να αποχωρήσει και να δημιουργήσει μια εταιρεία προπομπό της ΤΕΜΠΗ “Ελληνικά προϊόντα γάλακτος”.

Τάχας Θ. Νικόλαος, Συν-ιδρυτής και σύμβουλος οργάνωσης της επιχείρησης

Οργανώνει την ΤΕΜΠΗ “Ελληνικά προϊόντα γάλακτος” από το 2005, με τη φιλοδοξία μετατροπής της σε εταιρεία παγκόσμιου επιπέδου. Μετά το πτυχίο ΒΑ (Hons) Business Administration από το Manchester Met. University, απέκτησε το 1ο από τα 3 qualifications του ACCA. Ως εσωτερικός ελεγκτής στην εταιρεία PwC είχε τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε πολλά έργα δημιουργίας και ελέγχου εσωτερικών διαδικασιών σε πολυεθνικές εταιρίες. Από το 2003 και για 2 χρόνια στην ελεγκτική εταιρεία PwC εργάστηκε ως εξωτερικός ελεγκτής στο ναυτιλιακό τμήμα της εταιρείας.

Ρόμπας Κωνσταντίνος, Συν-ιδρυτής και σύμβουλος παραγωγής

Είναι κάτοχος πτυχίου Χημικού Μηχανικού από το πανεπιστήμιο της Πάτρας. Εργάστηκε ως διευθυντής παραγωγής σε εταιρεία ζωικών συμπληρωμάτων διατροφής στη Λάρισα για πέντε χρόνια. Σήμερα οι τομείς ευθύνης του περιλαμβάνουν τον έλεγχο της παραγωγής, την έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Μαστορογιάννης Παύλος, Τυροκόμος

Ήρθε στην εταιρεία το 2016. Είναι απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων. Ο τομέας ευθύνης του είναι ο έλεγχος της πρώτης ύλης και η εκτέλεση της παραγωγικής διαδικασίας.

Ντότας Αδάμος, Υπεύθ. Συλλογής Γάλακτος

Ξεκίνησε να εργάζεται στην ΤΕΜΠΗ τo 2005 με σκοπό την εύρεση υγιών κτηνοτροφικών μονάδων και την υλοποίηση πετυχημένων συνεργασιών με προμηθευτές γάλακτος όλων των ειδών. Ο τομέας ευθύνης του αφορά τη συλλογή με ιδιόκτητο βυτιοφόρο όχημα και την ασφαλή μεταφορά στις εγκαταστάσεις μας.

Γκουγκουλιάς Στέλιος, Επικεφαλής πωλήσεων

Ξεκίνησε να εργάζεται στην ΤΕΜΠΗ τo 2018 προκειμένου να ηγηθεί της τοπικής ανάπτυξης πωλήσεων της εταιρείας. Εργάστηκε στο τμήμα πωλήσεων από το 2007 μέχρι το 2018, σε τοπικές εταιρείες διανομής γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ντότα Χριστίνα, Διαχ/ση κοινωνικών επαφών και social media

Ξεκίνησε να εργάζεται στην ΤΕΜΠΗ τo 2012, πτυχιούχος του Ιστορικού τμήματος Ιωαννίνων. Εργάστηκε για 2 χρόνια στις πωλήσεις και οι τομείς της απασχόλησης της στην Τέμπη αφορούν τις επαφές με πελάτες καθώς και τη διαχείριση social media και κοινωνικού προφίλ της εταιρείας. Συμμετέχει σε ημερίδες, εκθέσεις τροφίμων και εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Μουρτζίλα Βάια, Γραμματειακή υποστήριξη

Ξεκίνησε να εργάζεται στην ΤΕΜΠΗ τo 2020, πτυχιούχος του τμήματος ψηφιακών μέσων και επικοινωνίας. Αντικείμενο της είναι η επιβεβαίωση, τιμολόγηση και αρχειοθέτηση παραγγελιών. Εκτελεί επίσης καθήκοντα υποδοχής, διαχείρισης emails και τηλεφωνικού κέντρου.