Μάφινς με φέτα και ανθότυρο

Υλικά
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι ΤΕΜΠΗ στραγγιστό (200gr.)
- 2 αυγά, χτυπημένα
- 1 ½ κεσεδάκι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κεσεδάκι φέτα ΤΕΜΠΗ, θρυμματισμένη
- 1 κεσεδάκι φρέσκο ανθότυρο ΤΕΜΠΗ, θρυμματισμένο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ κεσεδάκι γάλα φρέσκο ΤΕΜΠΗ, πλήρες ή ελαφρύ
- 1 βαζάκι πέστο βασιλικού
- Αλάτι
Εκτέλεση
Το μυστικό σε αυτήν τη συνταγή είναι ότι μετράμε τα υλικά μας με το κεσεδάκι του γιαουρτιού (εκτός από το πέστο, που το αφήνουμε χωριστά). Τα χτυπάμε όλα μαζί στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα.
Γεμίζουμε φορμάκια για μάφιν. Σε κάθε φορμάκι βάζουμε 1 κουταλάκι του γλυκού πέστο και κάνουμε ένα γύρισμα με το κουτάλι ώστε να αναμειχθεί ελαφρά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, στις αντιστάσεις, στη μεσαία σχάρα, για περίπου 30-40 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να φουσκώσουν